Връщане на продукт

Чрез тази форма може да се свържете с нас за да върнете продукт. Моля попълнете всички полета и натиснете “Изпрати”. След това наш служител ще се свърже с вас.

Запознайте се и с Общите условия на сайта Kraft.bg!

  Общи условия за връщане

  Продуктите, предлагани от Kraft.bg, могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо, или юридическо лице. За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 14 дни от дата на доставка на продукта.

  Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически токове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.

  Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, в случай че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта.

  В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.

  В случай, че сте купили продукти в пакет, плащайки пакетна цена, то не можеш да върнеш само единия от тях. При упражняване на правото за отказ от сключения договор от разстояние, следва да върнеш всички продукти, които са част от пакета

  В случай че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

  Сумата ще Ви бъде възстановена в срок от най-много 14 дни, след като формуляра бъде одобрен.

  Препоръчваме сумите да бъдат връщани с пощенски паричен превод по методът, с който сте платили. Сумите, платени онлайн задължително се връщат по банковата карта, от която са получени.

  1.      Потребителят, трябва да върне стоката/стоките на посочения адрес от който е изпратена пратката. Този адрес се намира на разписката от Еконт, която е получена, при приемане на пратката, когато е заплатена.

  2.      Задължително трябва да сложите копие от разписката от Еконт, касов бон или гаранционна карта, за да удостоверите, че стоката е закупена от нас!

  Пратката трябва да бъде върната от същото лице, което я е получило. Сумата не може да бъде върната на други лица, различни от разписката за приемане на стоката.

  Отдел рекламация посещават един път седмично офиса на Еконт, за да получат пратки.


  РЕКЛАМАЦИЯ

  След като успешно сте предали стоката, очаквайте в 30-дневен срок да извърши необходимото обслужване. Имайте предвид, че ако 30-тия ден е неприсъствен, то той изтича на първия присъствен ден, т.е. ако 30-тия ден е неделя, то понеделник (31-вия) ще бъде последния ден.

  Всички разходи по връщането на стока, включително транспортни разходи, други куриерски и банкови такси свързани с възстановяването на платената цена за покупка, са за сметка на Потребителя. Пратки закупени от други фирми и други сайтове, различни от КРАФТ БГ няма да бъдат приети!

  Не се приемат пратки с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!

  K
  лиентът носи отговорност за намалената стойност на стоките съгласно чл.55.ал.4.
  Търговецът отбива 15% от заплатената сума и възстновява остатъчната стойност на клиента, когато стоката е в лош търговски вид (нарушена или липсваща опаковка)
  Търговецът отбива 50% от заплатената сума и възстновява остатъчната стойност на клиента, когато стоката е изпробвана и монтирана по начин, който нарушава целостта й и външния й вид, в сравнение с тези, които е имала като нова.

  При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

  Задължително за подадени рекламации, ни уведомете с номер на товарителница по имейл: tehmarttools@gmail.com
  Когато изпратите стоката/стоките към нас, моля пазете бележката от куриерска фирма Еконт.

  Експресна доставка

  Доставка с Еконт

  Лесно връщане

  До 14 дневен срок

  Наложен платеж

  След преглед и тест

  Много подаръци

  Вземи подаръци и отстъпки